Nieuws


 

Training Vol Zelfvertrouwen naar de Brugklas

Ook in 2018 geef ik de brugklastraining ‘Brugklas Bikkels’. Ter voorbereiding van de middelbare school gaan we in kleine groepjes van 3 á 4 kinderen uit groep 8 , of uit de brugklas, aan de slag. Zie voor meer informatie in het menu bij Brugklastraining.

 

Vergoedingen 2017

Praktijk JeKracht bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. Tijdens deze jaren kregen ouders delen van de kosten vergoed door de zorgverzekeraars (mits op de juiste wijze verzekerd). De mogelijkheid tot vergoeding had te maken met mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging de VvvK.  Tot mijn grote spijt heb ik echter moeten vaststellen dat ik  per 1 januari 2017, met ál mijn expertise en ervaring, door de VvvK niet langer als lid word beschouwd. Ik voldoe kennelijk niet aan de onmogelijke eisen, die de zorgverzekeraar per 1 januari 2017 oplegt. Uiteraard ga ik door met mijn praktijk, als therapeute, counselor en coach. Om borg te staan voor kwaliteit heb ik mij inmiddels verbonden aan Adiona (zie links).

Met heel mijn hart hoop ik dat de gezondheidszorg anders geregeld gaat worden en dat er weer een oprechte keuzevrijheid komt. Tot die tijd hoop ik dat ouders en jongeren tóch de weg naar mijn praktijk weten te vinden!!!