Reviews

Leidy Zoeteman is een professionele kindertherapeute met een persoonlijke en prettige bejegening, open in contact en levert zorg op maat.

Mijn dochter was een aantal maanden onzeker en angstig en met zeer wisselende stemmingen. Na de start bij Praktijk JeKracht heeft ze zeer waardevolle en praktische tips gekregen waarmee mijn dochter en wij als ouders aan de slag zijn gegaan. En de resultaten waren ook positief. JeKracht is een pracht praktijk: deskundig, resultaatgericht en duidelijk!

Een persoonlijke en op maat gerichte aanpak. Zeer doeltreffend!!

Wij hebben zeer positieve ervaringen met Leidy Zoeteman. Een zeer professioneel therapeute. Na een duidelijke analyse een doortastende aanpak. De sessies hebben echt een verandering teweeg gebracht. Geen geneuzel, maar wel echt concreet (op een leuke manier) met het kind werken….aan waar het kind last van heeft. De communicatie met de ouders is accuraat, helder en open.

Zeer kundig in omgang met kinderen, laagdrempelig, vertrouwd, creatief in aanpak, doelgericht.

Leidy is een schot in de roos. Bij haar gekomen omdat onze dochter (5jr) zich soms boos en verdrietig voelde, maar ze kon dan niet uitleggen waarom en wij konden haar dan niet helpen. De hulpvraag bij Leidy neergelegd: of ze erachter kon komen waar dit gevoel bij haar vandaan kwam en tips voor ons als ouders hoe wij in dergelijke situatie het beste konden handelen. Daarna onze dochter voor het eerst naar haar gebracht. Die eerste indruk is super belangrijk en het positieve is dat Leidy voor kinderen en ouders heel erg laagdrempelig is. Daar bedoel ik mee dat je NIET het gevoel hebt dat je je kind naar een hulpverleningsinstantie brengt (wat bij mij een negatieve associatie zou hebben alsof je een probleemkind hebt), maar juist alsof je je kind naar een goede kennis brengt. De methode die Leidy heeft gebruikt is echt geweldig. Na een aantal sessies met mijn dochter hebben we feedback van Leidy gekregen en had ze met onze dochter iets creatiefs gemaakt wat we konden gebruiken als ze weer een bui kreeg. Het werkt enorm goed voor onze dochter, het gevoel wordt benoemd en krijgt een plekje en het versterkt de band tussen ouder en kind door hier op deze manier samen mee bezig te zijn. Inmiddels is onze dochter bijna 7. Laatst was er iets waar ze mee zat wat herhaaldelijk terugkwam. Ze vroeg zelf of ze weer een keer naar Leidy mocht omdat die misschien kon helpen met hoe ze daar mee om moest gaan. En inderdaad na één sessie met haar is ze weer verder geholpen. Leidy geeft dan via email of telefonisch terugkoppeling aan de ouders zodat we weten wat er besproken is en we dochter weer verder kunnen helpen ermee. Ik denk dat onze dochter Leidy nog wel vaker gaat zien in haar opgroeiperiode, omdat er wellicht altijd momenten zullen zijn waarbij een kind het fijn vindt om even met een onafhankelijk iemand te zijn die je kan helpen en die vervolgens juist de band tussen ouder en kind alleen maar versterkt door het goede zetje te geven voor beiden.

Deelnemer Bikkels Brugklastraining: ik vond het een hele leerzame training. Ik voel me zekerder en ben minder bezig met wat iedereen van me denkt. Als je zenuwachtig bent voor de middelbare school, dan zou ik zeker deze training volgen! En een andere deelnemer: ik vond Leidy een hele fijne trainer. Je mag altijd eerlijk en jezelf zijn” en “ik heb geleerd hoe je je minder bang voelt over bijv. vrienden maken”.